Behöver du hjälp inom företagsöverlåtelser?

När det gäller företagsöverlåtelser så är det en process där ett företag säljs, eller överlåts till en annan part. Processen i sig kan vara ganska så komplex, så det kan vara skönt att få hjälp med att sälja företag. Processen i sig kräver ju en noggrann planering samt att själva genomförandet bör ju gå på ett smidigt sätt. Det för både säljaren och köparen. Ett ställe du kan vända dig till för att få hjälp är Företag & Kommersiella Fastigheter. De är transaktionsrådgivare inom både verksamhetsöverlåtelser och kommersiella fastighetstransaktioner.

Hjälp med att överlåta företag

Företag & Kommersiella Fastigheter kan detta med företagsöverlåtelser. Det du kan få via dem är en genomgång och en analys av ditt företag. Du kan få hjälp att värdera ditt företag samt även hjälp med att hitta rätt köpare. Du kan också få hjälp med att genomföra själva överlåtelsen av företaget.

Genom att välja att få hjälp med att sälja företag av Företag & Kommersiella Fastigheter så kan du få en helhetslösning med en samlad expertis. Du kan även få en fri konsultation. Du har också tillgång till erfarna rådgivare som har en bred kompetens samt en bra kännedom om marknaden.

Fler bra tjänster

Hos Företag & Kommersiella Fastigheter finns det även andra bra tjänster du kan ha nytta av. Bland annat så hjälper de företagare med rådgivning, total projektledning vid försäljning eller köp av fastigheter och bolag, värderingar, utbildning via deras seminarier och webbinarier. Om du vill veta mer om vad detta företag kan göra för dig, ta då kontakt med dem eller läs mer på deras hemsida.